اگه می‌خوای یه آشپز حرفه‌ای بشی، این ۵ تا نکته رو باید حسابی رعایت کنی

اگه می‌خوای یه آشپز حرفه‌ای بشی، این ۵ تا نکته رو باید حسابی رعایت کنی:

۱. تمیزی حرف اول رو می‌زنه: دستات، وسایلت و جایی که کار می‌کنی باید همیشه برق بزنه. مواظب باش گوشت خام با بقیه مواد قاطی نشه، این چیزا خیلی مهمه.

۲. پایه‌ها رو محکم کن: چیزای اصلی مثل قشنگ خرد کردن، درست تنظیم کردن حرارت و چشیدن غذا وسط کار رو خوب یاد بگیر. اینا اسکلت آشپزیته.

۳. مواد خوب، نتیجه خوب: همیشه دنبال مواد تازه و باکیفیت باش. اگه بتونی از مواد محلی و فصلی استفاده کنی، غذات یه سر و گردن بالاتر می‌ره.

۴. نظم و سرعت: تو آشپزخونه حرفه‌ای، وقت طلاست. قبل از شروع، همه‌چیز رو آماده کن (همون مییز آن پلاس خودمون) و مراحل کار رو تو ذهنت مرتب کن که معطل نشی.

۵. خلاق باش و حالشو ببر: یه آشپز درست‌حسابی با طعم‌ها بازی می‌کنه و اگه یهو چیزی کم آورد یا اوضاع قاتی‌پاتی شد، یه راه باحال برای درست کردنش پیدا می‌کنه.

با اینا می‌تونی حسابی تو آشپزی بدرخشی!

​مطالب ویژه